Facility Support

OfficeWorks – ondersteuning ‘on demand’

Ieder bedrijf of instelling heeft facilitaire ondersteuning nodig. Of het nu gaat om de inkoop van kantoorartikelen, meubilair of andere zaken het is van groot belang dat uw organisatie optimaal functioneert en diensten of goederen inkoopt onder de juiste condities.

Vaak heeft u zelf de expertise niet in huis of het is een eenmalig proces waarbij u op professionele en onafhankelijke wijze geadviseerd wilt worden. Voor de ondersteuning en realisatie van uw vraagstukken kunt u een beroep doen op de diensten van OfficeWorks. Doelgericht, oplossings-gedreven en meer dan 20 jaar gespecialiseerd in facilitaire vraagstukken.

OffcieWorks: kantoren en banken
OfficeWorks: streven naar perfectie

Gebouwbeheer & Installaties

Onderhoud

(Strategisch) Advies

Inkoop services & goederen

Great clients, awesome reviews

Phosfluorescently engage worldwide methodologies with web-enabled technology. Interactively coordinate proactive e-commerce via process-centric outside the box thinking.

OfficeWorks heeft ons meer malen ondersteunt richting een nieuwe locatie. Een projectmatige aanpak met de aansturing over de diverse afdelingen in ons bedrijf kenmerkte de succesvolle aanpak van OfficeWorks. Het is duidelijk dat zij ervaring hebben over alle nodige kennisvlakken; logistiek, projectmatig, en techniek maar ook de prettige aanpak heeft ons bedrijf gelukkig ontzorgt.

https://officeworks.nl/wp-content/uploads/2021/06/joolen4.png
Michiel van Joolen
SET Services
Translate »