(Her)Huisvesting kantoren

OfficeWorks  – professionele Turn-Key Ondersteuning tijdens het hele (huisvesting)proces.

Bent u voornemens te verhuizen of gaat u een object kopen? OfficeWorks levert een totaaloplossing van initiatief tot en met realisatiefase waardoor u meer grip krijgt op uw huisvesting en de risico’s op professionele wijze afdekt.

Wij begeleiden uw project op deskundige wijze voor een optimaal resultaat zodat u de focus houdt op uw bedrijfsvoering zonder dat u grip op het project verliest. Of het nu is voor ontwerp & architectuur, projectmanagement of strategisch  huisvestingsadvies..
OfficeWorks adviseert en begeleidt u bij huisvesting- en inrichtingstrajecten en voorziet u van technisch & bouwkundig advies over uw huisvesting.

Een totaaloplossing, dat is wat wij bieden

OffcieWorks: kantoren en banken

Ideeën & plannen

Ontwerp

Uitvoering

Overdracht & nazorg

Top opdrachtgevers, goede reviews

...

OfficeWorks heeft ons meer malen ondersteunt richting een nieuwe locatie. Een projectmatige aanpak met de aansturing over de diverse afdelingen in ons bedrijf kenmerkte de succesvolle aanpak van OfficeWorks. Het is duidelijk dat zij ervaring hebben over alle nodige kennisvlakken; logistiek, projectmatig, en techniek maar ook de prettige aanpak heeft ons bedrijf gelukkig ontzorgt.

https://officeworks.nl/wp-content/uploads/2021/06/joolen4.png
Michiel van Joolen
SET Services
Translate »