Project- & Bouwmanagement

OfficeWorks  – professionele Turn-Key Ondersteuning tijdens het hele (bouw)proces.

Om  herontwikkelingen of verbouwingen goed te laten slagen is een professioneel team noodzakelijk van projectmanagers en directievoerders die iedere fase van het proces  tot in ieder detail te coördineren. Een bouw- en project manager die met grote zorg en aandacht alle stakeholders in het proces begeleidt en niets aan het toeval overlaat. De spin in het web en optimale ontzorging waardoor u zich kunt (blijven) focussen op uw business.

Alle expertise in 1 hand

Ook in de uitvoeringfase nemen wij u alle zorgen uit handen zonder dat u controle houdt op het project en proces. Alle  technische & bouwkundige expertise is in ons team vertegenwoordigd. Of we schakelen externe expertise in waarbij de overdracht van kennis en informatie snel & efficiënt plaatsvindt. Wij verzorgen het ontwerp proces, de vergunningsaanvraag, zorgen voor aanbesteding en contractering van aannemers en managen het (bouw)budget. En dat alles volgens de uitgangspunten van tijd, geld, informatie & kwaliteit.

OffcieWorks: investeerders en vastgoed

Planvorming

Ontwerp

Uitvoering

Overdracht & Nazorg

Great clients, awesome reviews

Phosfluorescently engage worldwide methodologies with web-enabled technology. Interactively coordinate proactive e-commerce via process-centric outside the box thinking.

OfficeWorks heeft ons meer malen ondersteunt richting een nieuwe locatie. Een projectmatige aanpak met de aansturing over de diverse afdelingen in ons bedrijf kenmerkte de succesvolle aanpak van OfficeWorks. Het is duidelijk dat zij ervaring hebben over alle nodige kennisvlakken; logistiek, projectmatig, en techniek maar ook de prettige aanpak heeft ons bedrijf gelukkig ontzorgt.

https://officeworks.nl/wp-content/uploads/2021/06/joolen4.png
Michiel van Joolen
SET Services
Translate »