HomeCategory

Ontwikkeling

Website ontwikkeling voor www.dekolkensoest.nl in samenwerking met www.hartjewonen.nl

HF Vastgoed transformeert het voormalige terrein van de historische TBS fabriek, van oudsher wereldwijd leverancier van kolken en putafdekkingen, naar een nieuw te realiseren multifunctioneel bedrijventerrein. Het terrein is gelegen op de kop van bedrijfsterrein Soestdijkse Grachten, en wordt her ontwikkeld tot een flexibele mix van hoogwaardige bedrijfsunits, met differentiatie in groottes, uitvoering en uitstraling.

Herontwikkeling & revitalisatie onderzoek naar herontwikkeling van een bestaande locatie. De oude functie was een drukkerij voor o.a. etiketten. Na de realisatie is het object weer bruikbaar gemaakt als kantoor- en bedrijfsruimte. Het project is succesvol afgerond en al vele jaren volledig verhuurd.

3D visuals oude situatie

Foto’s bestaande situatie waarbij de drukkerij die niet meer in gebruik is in beeld is.

Video met voorstellen tot revitalisatie

Ter Gouw Naarden: een uniek nieuwbouw project op een toplocatie in Naarden. Een ontwikkeling van FH Projecten BV. Meer informatie kunt u vinden op www.tergouwnaarden.nl U kunt zich daarnaast aanmelden als woningzoekende via deze website.

Een mooi rondkijkje hoe het nieuwbouw is ingepast in de bestaande omgeving kunt u zien door de volgende link te klikken. 360 view Jan ter Gouw Naarden

 

3 voorstellen voor inrichting buitenruimte

 

Translate »