Vastgoed Ontwikkeling

OfficeWorks  – uw professionele ontwikkelpartner.

Van een futuristisch gebouw tot een volledig circulaire woonwijk. OfficeWorks ontwikkelt vastgoedprojecten in eigen beheer of in opdracht van opdrachtgevers. Creatief en toekomstbestendig en met oog voor duurzaamheid & leefbaarheid. En altijd met de eisen en wensen van consumenten, gemeenten, corporaties  en andere organisaties op ons netvlies.  Dat doen we met heldere en strak omlijnde bouwprojecten, maar ook met complexe gebieds- en projectontwikkeling.

OffcieWorks: investeerders en vastgoed

Haalbaarheid & Due Dilligence

Strategisch advies

Ontwikkeling

Vastgoedbeheer

Great clients, awesome reviews

Phosfluorescently engage worldwide methodologies with web-enabled technology. Interactively coordinate proactive e-commerce via process-centric outside the box thinking.

OfficeWorks heeft ons meer malen ondersteunt richting een nieuwe locatie. Een projectmatige aanpak met de aansturing over de diverse afdelingen in ons bedrijf kenmerkte de succesvolle aanpak van OfficeWorks. Het is duidelijk dat zij ervaring hebben over alle nodige kennisvlakken; logistiek, projectmatig, en techniek maar ook de prettige aanpak heeft ons bedrijf gelukkig ontzorgt.

https://officeworks.nl/wp-content/uploads/2021/06/joolen4.png
Michiel van Joolen
SET Services
Translate »